En healingsession hos mig handlar om att komma i en djupare kontakt med kroppens intelligens och fantastiska självläkande förmåga.

Vi inleder med ett kort samtal där du får möjlighet att berätta vad som pågår inom dig just nu. Därefter får du lägga dig på britsen och själva behandlingen sätter igång.

I biodynamisk healing arbetar vi utan att själva ha en intention om vad som ska ske. Istället låter vi kroppen visa vägen och vi lyssnar på de svar den ger. Behandlingen är inte på något vis forcerande, där man går in och säger till kroppen vad den ska göra, utan din kropp är den som styr och presenterar det den vill och kan processa. Mitt jobb är att lyssna och bistå med energi.

Jag känner efter olika rytmer och pulseringar samt rörelser som din kropp visar och låter därigenom din kropps djupa visdom och intelligens visa vägen till vad som är viktigast och just nu möjligt att bearbetar. Både fysiska och känslomässiga problem kan behandlas. Exempel på tillstånd där healing kan hjälpa till och främja läkningen är smärta, stress, utbrändhet, problem i leder och rygg, problem med matsmältning och näringsupptag, urinvägsproblem mm.

Din kropp vet precis vad den behöver och klarar av i det ögonblick vi befinner oss i. Kroppen besitter en enorm självläkningsförmåga, när den ges utrymme att använda den.

En session varar mellan 60 och 90 minuter och kostar 800:-. Boka din session genom att höra av dig till mig på tel. +46 73 9807577.

Varmt välkommen till min lokal på Gustavshemsvägen 3 i Lund!

KONTAKTA MIG

4 + 8 =